בדיקת אקו לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

13/03/2011 | 16:12 | מאת: חיים

אני בן 52,אדם בריא ב"ה,הלכתי לגסטרואנטרולוג על מנת לקבל הפנייה לקולונוסקופיה, בבדיקה שערך הפרופ' מצא כי בלב "A2 מעט מודגש ואוושה סיסטולית דרגה 2/6 מסוג הזרקה בנקודה אאורטלית,בטן רכה ללא רגישות/גושים וממליץ על לברר את הממצא הקרדיאלי ע"י בדיקת אקו לב" רציתי לשאול האם אני אמור לעשות אקו לב רגיל או במאמץ, והיכן אני יכול לבצע זאת אפילו באופן פרטי באזור ירושלים

חיים שלום אפשר לבצע אקו לב רגיל. המטרה היא לבדוק האם המסתמים בלבך מתפקדים כראוי. בהצלחה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב