קרדיומיופתיה היפרטרופית

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

02/03/2011 | 00:14 | מאת: אלי

אימי נפטרה בגיל 40 כתוצאה מהמחלה. אני בן 23 ועובר בדיקות שגרתיות אחת לשנתיים. (א.ק.ג, אקו, הולטר...). הייתי שמח לשמוע על חידושים וטיפולים חדשניים שייש למחלה. (אני יודע שהעניין לא יותר מידי מפותח והטיפול מוגבל מאוד- קוצבים בד"כ..) אך אם יש איזה תקווה חדשה שתוכלו לבשר עליה אשמח לשמוע. כמו כן אם יש איזה אתר או מקור ידע אחר שאוכל למצוא בו חומר על המחלה, בעברית, אשמח... תודה מראש.

אלי שלום אין כיום טיפולים ניתוחיים מאוד מוצלחים לבעייה למעט השתלת לב. לכל האופציות האחרות, יותר נכון שתתייעץ עם קרדיולוגים. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב