מתן עזרה למטופלי לב והוריהם

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

25/12/2010 | 17:36 | מאת: בת אל

שלום, שמי בת אל בת 21 בעבר שלי היסטוריה של tranposition of the art. בעתיד הקרוב אצטרך לעבור ניתוח להחלפת המסתם. על פי עברי אני מיודעת לכך שיש הרבה הורים וילדים שמאוד מפחדים ולא מבינים מה המחלה הנ"ל ומה השלכותיה. ארצה לעזור, לייעץ ולהוכיח לאותם הורים וילדים שהשיקום הוא בהחלט אפשרי ומלא. אני נערה רגילה שמנהלת חיים רגילים ללא הפרעות עקב המום המולד, אפילו ללא לקיחת תרופות. אם יש מקום בו אפשר לתרום אני אשמח

בת אל שלום תודה רבה על ההצעה המרגשת. הורים ילדים, אתם מוזמנים לפנות לבת אל דרך האתר או ישירות אליה. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב