השתלת icd

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

18/12/2010 | 11:57 | מאת: טלי

שלום דר בעלי בין 33 תיפקוד לב היה לו 20 % לפני חודש וחצי ואתמול עשה אקו לב היה תפקוד 30% בגלל שהוא צעיר קבע הרופא לעשות לו השתלת ICD לא רוצה לקחת סיכון השאלה שלי האם יש סכנה על בעלי בניתוח של ההשתלה ??? והICD מתאים לכל גוף? תודה

טלי שלום אחת האינדיקציות להשתלת ICD היא תפקוד לב ירוד וסכנה של הפרעות קצב. ההשתלה מצליחה במרבית המקרים והמכשיר אמור להתאים לכל אחד. זהו ניתוח קטן יחסית. הסבר יותר מפורט תקבלי מהרופא המטפל. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב