myxoma

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

22/11/2010 | 18:05 | מאת: הרצל שרון

התגלה אצלי מיקסומה בלב והייתי רוצה לדעת כמה שיותר פרטים לגבי המחלה וכן הייתי רוצה לדעת היכן כדאי לנתח הייתי מציין גם שאני גר בהולנד בתודה מראש

הרצל שלום מיקסומה בלב זהו גידול שמחייב ניתוח להוצאתו. ברוב המקרים לאחר הניתוח אין חזרה של המחלה ובעצם יש החלמה מלאה. לא כדאי לדחות את הניתוח בגלל הסכנה של שליחת חלקי גידול למוח עד לאירוע מוחי. אתה יכול לעבור את הניתוח בכל מחלקה לניתוחי לב. אני באופן אישי מכיר את המחלקה במסטריכט והיא מצויינת. אתה כמובן יכול להגיע לארץ ולעבור את הניתוח אצלנו ברמב"ם. אם תרצה עוד פרטים תתקשר או תשלח מייל. בכל מקרה, ממליץ לא לדחות את הניתוח. בברכה דר' גיל בולוטין 04-8542631 [email protected]

23/11/2010 | 23:14 | מאת: הרצל שרון

דר גיל בולוטין היקר אני מאוד רוצה להודות לך על תגובתך אשקול את המלצתך ואחליט בהקדם על כל פנים תודה רבה ומבטיח לעדכן דרך הפורום

25/11/2010 | 22:41 | מאת: הרצל שרון

ד"ר גיל היקר בשנת 2006 עברתי ניתוח ראש להוצאת מנגיומה שנבעה כתוצאה מתופעת הגזזת וכעת יש לי את הענין עם המיקסומה האם יש מצב שקיים קשר נסיבתי בין שני המקרים?

מנהלי פורום ניתוחי לב