פרומקין 11 נתניה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

15/11/2010 | 20:14 | מאת: צביקה

אני רוצה לשאול שאלה בקשר לניתוח בקומודין. האם לאחר ניתוח של עורק ראשי בצד שמאל שהתגלה כצר בעקבות ארוע מוחי, אפשר להפסיק את השימוש בכדורי הקומודין? הוצע לי ניתוח ופחדתי לעבור את התהליך כולו,אני צורך שני כדורים וחצי ביום כדי שיהיה איזון בNR. רציתי לשאול אם בזמן הניתוח של עורק ישנו סיכוי שאקבל אירוע מוחי? אודה לכם מאוד אם יהיה לכם מענה לשאלתי !

צביקה שלום אני לא יכול לתת לך תשובה אמיתית, כיוון שחסרים פרטים רפואיים רבים. ממליץ להתייעץ עם הרופא שממליץ על הניתוח. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב