החלמה לאחר השתלת לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

02/10/2010 | 09:53 | מאת: שי

שלום רב, אבי עבר לפני חודש וחצי השתלת לב. בבדיקות שבועיות שהוא עובר נראה כי אין דחייה והכל נראה תקין. אולם מאד ההשתלה אנו עדים לידירה הדרגתית במשקל שלו (מ 74 ק"ג ל 70 ק"ג בחודש ימים). בנוסף הוא נמצא במצב רוח ירוד, נראה עייף וחסר חשק. האם אילו תופעות שכיחות לאחר השתלת לב, האם יש צורך טיפול כלשהו (אולי נפשי) או האם לתת לזה עוד כמה חודשים ולקוות שזה יעבור. תודה רבה על עזרתכם

שי שלום טבעי שלאחר ניתוח דרמטי כמו השתלת לב יהיו שינויים גם במצב הרוח. ממליץ להיבדק על ידי הקרדיולוג ואם הכל תקין כדאי לשקול טיפול נפשי תומך לכמה חודשים. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב