דפיקות לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

21/09/2010 | 10:01 | מאת: שרון

אני בת 39, ויש לי קפיצות בלב ז"א אני מרגישה שהדופק קופצת פעימה לפני 4 שנים עשיתי הולטר וראו קפיצות מסוימות. יש קשר לירידה במשקל? זה מסוכן? יש לי גם מצב של קוצר נשימה עדין??? ולחץ כאילו הלב דופק בחוזקה?? תודה שרון.

שרון שלום קרוב לוודאי שמה שאת חשה אינו מסוכן ואינו מחייב טיפול. אבל, אני כדי לוודא זאת אני ממליץ לבצע שוב בדיקת הולטר לצורך הקלטה של קצב הלב שלך במשך 24 שעות. בנוסף בנוגע לקוצר הנשימה כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה והקרדיולוג. יתכן שלצורך השלמת הבירור הם ימליצו על בדיקת מאמץ ובדיקת אקו. חג שמח דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב