עכו

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

06/08/2010 | 12:51 | מאת: ג'וליה

אני בת 34 , במהלך השנתיים האחרונים , היו לי כאבים בחזה (דקירות) עשיתי בדיקות איקו לב ומאמץ הכל היה תקין . בתקופה אחרונה היה לי דופק מהיר 88 לדקה , ומרגישה עייפות ואני רוצה לישון . מה הבעייה שלי תודה מראש על התייחסותכם

ג'וליה שלום מה שאת מתארת אינו מספיק לתת לך אבחנה דרך האינטרנט. בדיקות אקו ומבחן מאמץ תקינים מקטינים את הסבירות שמדובר בבעיית לב. ממליץ לחזור לרופא משפחה טוב להמשך בירור מה מפריע לך. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב