הערה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

25/06/2010 | 09:07 | מאת: דניאל

לא ציינתי הדלף הוא PFO. הבנתי שהוא לכשל עצמו לא גורם לבעיות. לאחרונה אקג עם גל P, ו ICRBBB. אקג אחרון: normal sinus rhythm possible letf atrial enlargement nonspecific ST abnormality Abnormal ECG סובלת מחולשה בזמן האחרון ואי ברירות לגבי דופק לעיתים כאבים בחזה בזמן מאמץ. רופאה אחת אמרה לי כי זה מהדלף בעוד שאחרת אמרה שלא. אני סובלת מפלפיטציות ובעבר קרדיולוג אמר לי כי ייתכן ויש קשר בעוד שאחר שלל... מבולבלת אשמח אם תעזור לי. תודה

דניאל ראי את תשובתי הקודמת. את מוזמנת ליצור קשר דרך מזכירתי 04-8542631 גיל

מנהלי פורום ניתוחי לב