אבלציה של ורידי ריאה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

22/04/2010 | 07:25 | מאת: ישראל אדלר

אני סובל מאיכות חיים ירודה ביותר בגלל הפרעות קצב ופרפור פרוזדורים קבוע - אינני מגיב לטיפול תרופתי. 00בעבר עברתי אבלציה כנגד רפרוף. האלקטרופיזיולוג המליץ על אבלציה של הפרוזדור השמאלי. אני מודע לסיכונים וחרד. היכן הצטברו ניסיון והצלחה בתחום זה בישראל.

ישראל שלום אני ממליץ לפנות להתייעצות לדר' בולוס, מנהל היחידה לאלקטרופיזיולוגיה ברמב"ם. בברכה דר' גיל בולוטין

04/08/2010 | 15:37 | מאת: שלמה

כן לעשות אבלציה מומלץ בתל השומר אצל פרופ גליקסון

31/12/2010 | 23:07 | מאת: חנה

מאז שעברתי אבלציה לרפרוף אני מרגישה יותר רע כתוצאה מעונינת לשמוע תגובות מאחרים שעברו אבלציה לרפרוף .

מנהלי פורום ניתוחי לב