דאגה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

14/04/2010 | 14:45 | מאת: מיכאל

שלום דוקטור,אני בן 10.5 מקריית אתא.לאחי הקטן בן ה-3 אובחנה בעיה בלב,אין לו שום תלונות,אבל אני דואג לו מאוד! תוכל לענות לי איזו בעיה זו יכולה להיות? בברכה,מיכאל

מיכאל יקר אני לא יכול לענות לשאלתך, כיוון שאין לי מספיק פרטים לדעת מהי הבעיה ממנה סובל אחיך בליבו. אבל, ישנן הרבה בעיות שמתגלות בלב ואינן מסוכנות. אני מציע שתדבר עם הוריך על הדאגה שלך. אני מאמין שהוריך יודעים יותר ויוכלו להרגיע אותך. בברכה דר גיל בולוטין

19/04/2010 | 13:31 | מאת: עופר

דוקטור בולוטין היקר, אנחנו צריכים את עזרתך הדחופה בקשר למטופל שלך.אם תוכל ליצור קשר איתנו נודה לך מאד.

מנהלי פורום ניתוחי לב