הצרות המסתם האורטלי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

08/04/2010 | 10:24 | מאת: טובה

אמי בת 91 סובלת מהצרות קשה של המסתם האורטלי (לא יודעת מה אחוז ההצרות) ומיתר לחץ ראתי 50 (כפי שהתגלה באקו לב שביצעה). מבקשת לדעת מהם הפתרונות הניתנים לאור גילה תודה טובה

טובה שלום בגיל 91 ניתן לבצע ניתוח להחלפת המסתם האאורטלי. אבל, כיום מקובל להציע לחולים בגיל הזה החלפת המסתם האאורטלי בצנתור. צריך לראות את אימך ואת הבדיקות שלה, על מנת להחליט יחד אתכם אם היא מתאימה ותהנה מהפרוצדורה. ניתן לקבוע פגישה במשרדי דרך המזכירה מיכל או אסתי: 04-8542631 בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב