קומודין

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

27/03/2010 | 07:07 | מאת: דנית

שלום ותודה על האפשרות לשאול שאלות. עברתי לנטילת קומודין אחרי 8 חודשים של הזרקה עצמית של פרגמין בעקבות קרישי דם שהתגלו בצואר כתוצעה של סרטן לימפומה מאחורי הריאה. כבר חודש שרמת הINR לא מצליחה לעלות למרות שהרופא מעלה את המינון מדי כמה ימים. כבר הגעתי ל9 מ"ג ותוצעת הדם עדין על 1.6 . גמרתי את הטיפולים נגד הסרטן ואני "נקיה". האם אני חייבת להמשיך לקחת קומודין? אני בת 45 ומרגישה נהדר. רק העננה הזאת מטילה צל על "חיי החדשים"

דנית שלום שאלתך היא בתחום קרישת הדם. אני ממליץ להתייעץ עם מומחה בתחום. באיזור חיפה תוכלי להתייעץ עם פרופ' ברנר או דר' הופמן מרמב"ם, מומחים בתחום זה. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב