שאלות הקשורות ללב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

12/12/2007 | 19:24 | מאת: !!!!!!!!!!

מהי תפוקת לב?

שלום תפוקת הלב היא כמות הדם שיוצאת מהלב במשך פרק זמן קצוב. בדר"כ תפוקת הלב נמדדת בליטר לדקה. תפוקת לב ממוצעת של אדם במנוחה היא 5 ליטר לדקה. בזמן ביצוע מאמצים תפוקת הלב עולה בצורה משמעותית. בברכה דר' גיל בולוטין

21/12/2007 | 12:06 | מאת: דורון

שלום , אני ספורטאי , הדופק שלי בשיגרה הוא 55 פעימות לדקה לאחרונה אני מתעורר באמצע הלילה עם דופק מואץ 120 פעימות כאשר לוקח לו זמן להרגע וגם אז הוא לא חוזר לערכים הרגלים אלא מתייצב סביב 90 -80 פעימות לדקה. רק לאחר כמה שעות אני חוזר לדופק הרגיל . מה פשר התופעה, הם אני יכול להמשיך לבצע ספורט כרגיל ( אני דואג לעשות ארגומטריה פעם בשנה והכון תקין ) תודה, דורון

04/01/2008 | 14:21 | מאת: לולה

אני עברתי אירוע לב לפני כ- שלוש וחצי שנים[ ואני מטופלת בכדורים, יחסית אני מרגישה בסדר. שאלתי האם אני יכולה לטוס לדרום ארגנטיה לא כולל פרו ברזיל וצילה. ל-14 יום. עלי לציין כי חצי שנה אחרי האירוע טסתי לסין ולא היתה בעיה. אבקש את עצתכם.

מנהלי פורום ניתוחי לב