לאחר ניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

23/01/2008 | 12:45 | מאת: ABI

בת 55. 3 חודשים לאחר תיקון מסתם מיטרלי. הדופק במנוחה גבוה יחסית- בין 85 ל90 ,לחץ הדם נמוך יחסית 90 על 60. -- לפני הניתוח- הדופק היה 65-70 לחץ הדם היה 120 על 80 שאלתי האם לדעתך נדרש טיפול להורדת הדופק, ואם כן איזה טיפול מוריד הדופק אך לא מוריד הלחץ דם? האם רצוי לקחת קרטייה כל יום? ועוד שאלה, ברשותך,- מה לגבי תוספים כמו אומגה 3 שום וויטמינים , האם ניתן לקחת כל התוספים מבלי להתייעץ בעניין? ועוד שאלה.... האם סטרפטוקוקוס בשתן קשור לניתוח? תודה לך .

שלום השאלות ששאלת מחייבות בדיקת החולה וצפייה בכל הבדיקות האחרונות. לא רוצוי ואפילו מסוכן לטפל דרך האינטרנט. ממליץ על פנייה והתייעצות עם הקרדיולוג המטפל. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב