המלצה - ניתוח החלפת מסתמים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

16/11/2009 | 12:41 | מאת: אופיר

ד"ר בולוטין שלום, סבתי מועמדת לניתוח החלפת מסתמים ועל אף העדפתי האישית לבצע אותו ברמב"ם , בשל קושי בניידות המשפחה (המתגוררת רובה ככולה באזור אשדוד -אשקלון) רציתי לקבל המלצה בטווח המרחק הקרוב, כלומר , מסורוקה עד בתי החולים במרכז הארץ. אשמח לשלוח מידע נוסף במידה ונדרש. תודה רבה ,אופיר.

אופיר שלום שלח לי א-מייל עם עוד מעט פרטים על סוג הניתוח ואוכל להמליץ בא מייל אישי (ולא דרך האתר)לך על מנתח מתאים באיזור המגורים. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב