IVCD

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

09/09/2009 | 20:41 | מאת: gal

עשיתי בדיקת אקג .בת 50 בתוצאות נכתב IVCD קל בנורמה. מה פרוש האם עלי להיות מודאגת? אמי סובלת ממחלת לב שנים רבות. אני מטופלת בנורבסק להורדת לחץ דם

גל שלום בדר"כ כאשר כתוב: "קל בנורמה" אין צורך לדאוג. במקרה הספיציפי שלך כנראה הכוונה להפרעת הולכה קלה בין החדרים, אבל אני ממליץ להראות את האקג לקרדיולוג ולקבל תשובה מוסמכת. לעיתים התשובות יוצאות אוטומטית ממכשיר האקג הממוחשב ויכולות להכיל טעויות טפשיות. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב