תוצאות מפוי לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

01/09/2009 | 08:29 | מאת: עמי

בן 57 עברתי מפוי לב עם MIBI-TC עם מאמץ פרמקולוגי SPECT - G , הרחבה זמנית של חדר שמאל, EF במנוחה 67% EF במאמץ 65% , פגמי מלוי הודגמו : הפיכים בקיר תחתון קדמי, הפיכים חלקית אין , קבועים אין. על פי ממצאים במפוי קיימת עדות לאיסכמיה בקיר תחתון ולאיסכמיה קלה בקיר קדמי. אני מוגבל מאד בתנועה כעת ואינני עושה מאמצים , האם ניתן להתגבר על ידי תרופות בלבד ? ואם לא מה ההמלצות ? בברכה,

עמי שלום אין מספיק פרטים קלינים, כלומר איך אתה מרגיש והאם אתה מוגבל בתנועה בגלל לחצים או כאבים בחזה. אם כן ולפי המיפוי נראה לי שרצוי לעשות צנתור של הלב לראות האם יש חסימות משמעותיות בעורקים שמספקים דם ללב. בכל מקרה ממליץ על התייעצות עם קרדיולוג. אם אתה זקוק לעזרתי והפנייה לקרדיולוג צור קשר דרך מזכירתי 04-8542631 בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב