אנא ממכם תעזו לי בבעיה שמציקה לי והיא קוראת לעיתים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

27/07/2009 | 23:37 | מאת: אור

שלום רב, שמי אור אני גר באיזור הצפון (זכר,18) .. רציתי להגיד לכם ולהתיעץ איתכם לגבי בעיה בלב שמידיי פעם קוראת לי.. לפעמים כאשר אני שוכב פתאום אני מרגיש מן "חרחורים" בלב והדופק מואז מאוד ואני מרגיש את הלב פעימות מהירות מאוד אפילו קיצוניות ,ואותם "חרחורים" או מן"ירידות כאלו" אני מרגיש שמהו עומד לקרות . וזה ענצר לאחר כ-10 שניות... וחוזר לפעימות נורמליות רציתי לשאול ממה זה נובע ? כי אני אחד שעושה ספורט מכון כושר וכו'.. אבל זו תופעה ממש כבר המון זמן .. אם תוכל להגיד לי מה אתה חושב לפי מה שאמרתי לך אני ישמח מאוד. תודה רבה לך ד"ר

אור שלום קשה להבין בדיוק מה אתה מרגיש ומתאר. אם אומנם יש לך אירועים של פעימות לב מואצות לכמה שניות, חשוב לדעת האם קצב הפעימות המהירות סדיר או לא. בכל מקרה, הייתי ממליץ לבקש הפנייה לקרדיולוג שמתמחה בהפרעות קצב, ולברר את הצורך בבדיקת הולטר (הקלטת קצב פעימות הלב במשך 24 שעות) בברכה דר' גיל בולוטין

08/02/2017 | 21:39 | מאת: לידור

גם לי יש את זה בידיוק ואני בן15 ממה זה נובע

מנהלי פורום ניתוחי לב