התייעצות

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

19/07/2009 | 10:03 | מאת: אבישי כהן

שלום רב, אבי גבר בן 74 עבר לפני 3 חודשיים ניתוח להחלפת מסתם אורטאלי בשערי צדק י-ם, אבי סובל מסכרת ומלחץ דם גבוה. השיקום אשר ניתן לו לא נותן את אותתותיו להפך מצבו של אבי מתדרדר והוא זקוקק לעזרה מקצועית הן בתחום הפיזי והן בתחום הנפשי. כמו כן השיקום שהוא מקבל איננו עונה לצרכים המיוחדים שלו. האם ישנם מכונים / מרפאות לשיקום ארוך טווח המשלבות בין ספורט תזונה נכונה בפיקוח וטיפולים רפואיים שונים. מהן הדרכים הטובות ביותר לנקוט על מנת להעניק לאיש זה עוד שנים טובות של חיים אשמח לקבל כל עזרה ומידע כאן בפורום או למייל [email protected]

אבישי שלום ישנן מסגרות שונות לטיפול שיקומי ונפשי. באופן כללי בכל חלקי ישראל יש מחסור משמעותי בשרות הזה. קשה לדעת מה בדיוק צריך אביך. אני ממליץ להיוועץ עם הרופא המנתח, ובעזרת העובדת הסוציאלית וצוות המחלקה לנסות ולמצוא מסגרת מתאימה. מצטער שאין לי תשובה יותר ברורה. בברכה דר' גיל בולוטין

19/07/2009 | 23:13 | מאת: אבישי כהן

התשובה ברורה וכנה מודה מאוד על העזרה תודה אבישי

מנהלי פורום ניתוחי לב