צינתור

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

07/07/2009 | 12:58 | מאת: פארלי

שלום אני מנהלת ספא באיזור המרכז לאחרונה מגיעים הרבה מטופלים לספא , שעברו צינתור לאחרונה, רציתי לדעת אם יש המלצה כמה זמן אחרי הצינתור אפשר לקבל מסג כמובן שגם תלוי במטופל ובתהליך שעבר בצינתור אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית תודה פארלי

פארלי שלום כמו שכתבת התשובה תלוייה במטופל ובתהליך שעבר במהלך הצינתור. אני משער שתצטרכי לקבל תשובה פרטנית מכל מטופל בהתאם להוראות הרופא שביצע את הצינתור. בברכה דר' גיל בולוטין

18/01/2010 | 18:52 | מאת: אהרון לייבמן

זה כמה שנים שיש לי פגיעה בכליות ציסתות כ-40% .אני זקוק לצינתור האם יש סיכון ממשי לפגיעה בכליות. אני חולה סוכרת 2 מטופל בנובונום 1 ת"ג אשמח לקבל תשובה ישיר לאימל שלי. תודה אהרון טלפון

מנהלי פורום ניתוחי לב