האם אבא שלי זקוק לניתוח?

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

31/05/2009 | 20:19 | מאת: אורלי

דר' בולוטין שלום אבי חזר מצינטור ואלה התוצאות: עורק שמאלי ראשי lmca תקין עורק שמאלי קדמי יורד lad :היצרות 80% אמצעית, והיצרות 80% במוצא d1 גדול עורק שמאלי עוקף lcx :טרשת ואי סדירות לכל אורכו עם היצרות דיסטלית 70% והיצרות 80% בענף מרגינלי גדול. עורק ימני rca : חסום פקוקסימלית לפני הסטנטים עם מילוי קולטרלים טוב בחלקים הדיסטלים שלו מענפים שמאליים רקע: חולה לב 7 צנטורים קודמים לחץ דם סכרת עם אינסולין cva ב1995 מאז צולע בן 60 השאלות שלי: 1. האם מצבו מצריך ניתוח? 2. יש פתרון אחר? 3. אני חוששת לסיבוכים בעקבות הסכרת או סיבוכים בכלל 4. האם עלינו לחפש רופא שהכי מתמחה בזה? באיזה בתי חולים עושים ניתוחים כאלה בצפון ? 5. האם אתה עושה ניתוחים כאלה? אודה לתושבתך

אורלי שלום לפי הנתונים שכתבת, אביך באמת זקוק לניתוח מעקפים. אולם, לפני תשובה סופית אני צריך לראות את סרט הצנתור ואת אביך. אוכל לתת לכם תשובה מפורטת לכל השאלות בפגישה. אתם מוזמנים לתאם פגישה עם מזכירתי ברמב"ם, מיכל או אסתי בטלפון: 04-8542631 בברכה דר' גיל בולוטין

01/06/2009 | 23:05 | מאת: אורלי

תודה נעשה זאת בהקדם אורלי

מנהלי פורום ניתוחי לב