המלצה על מנתח לב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

16/05/2009 | 17:26 | מאת: רחל

ברצוני לקבל שם של מנתח לב עם הרבה מוניטין והמלצות שנחשב בין הטובים בארץ מכיוון שבקרוב אני צריכה לעבור ניתוח שממנו אני חוששת מאוד בתודה רחל

רחל שלום אני לא נוהג לתת המלצות דרך האתר. שילחי לי א-מייל ואמליץ לפי סוג הניתוח וכתובת מגורייך. בברכה דר' גיל בולוטין

07/08/2009 | 15:18 | מאת: דליה

אני ממליצה על פרופ' סמולינסקי . הוא ניתח את הבן שלי ונחשב מספר 1 בניתוחי לב . הוא ניתח את הבן שלי בתל השומר כשהיה מנהל המחלקה שם היום אני יודעת שהוא מנתח באסותא ובמדיקל סנטר . בהצלחה דליה

11/07/2009 | 08:03 | מאת: אסתי

שלום, אשמח לקבל גם המלצה על מנתח לצינתור עבור אמא שלי. היא מאוד חוששת בכלל מניתוחים. תודה! אסתי [email protected]

13/04/2011 | 09:33 | מאת: ציון

ד"ר גיל שלום, אני בן 37 עם AS בוצע לי אקו שהדגים תפקוד חדר שמאל תקין, היצרות אאורטלית קשה עם שטח מסתם 0.5 סמ"ר הוחלט על ביצוע ניתוח להחלפת מסתם. האם תוכל להמליך על מנתח באזור ירושלים בברכה, ציון

מנהלי פורום ניתוחי לב