דליפה קטנה בוריד הלב.

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

22/04/2009 | 12:51 | מאת: עדן

שלום,שמי עדן ואני עוד מעט בן 16. לאחר שנולדתי ישר גילו שיש לי בעיות בלב וניתחו אותי 3 פעמים,הבעיה הייתה שהיה חסר לי חדר אחד בלב..אני לא יודע על איזה חדר בידיוק מדובר...כל שנה אני נמצא במעקבים אצל קורדיאולוג ואני מבצע פעם בשנה בדיקות אקג ואולטרה סאונד בלב...אני נבחן אצל דר מתיתהו אם למישהו מוכר פה השם...ואתמול הייתי בבדיקה וגילו שיש לי דליפה קטנה באחת מן הורידים,רציתי לדעת אם זה יכול לגרום למשהו חמור,האם אזדקק לעבור ניתוח או משהו כזה? אני לא מרגיש בעיות בכלל בלב וזה לא מפריע לי לחיות את חיי היום יום שלי,תודה רבה על העזרה.

עדן שלום שמח לקרוא שאתה מרגיש טוב. לא ניתן להבין באיזו דליפה מדובר. ממליץ לסמוך על הרופא המטפל ובמידה ואתה רוצה התייעצות נוספת, פנה לקרדיולוג שמתמחה בטיפול ומעקף במומים מולדים. יש כאלו מצויינים ברמב"ם, ביילינסון, תל השומר ועוד. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב