אלחוש ?

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

09/03/2009 | 00:41 | מאת: ClickRisk

כאשר מחדירים למאושפז זונדה, האם יש מניעה כלשהי לאלחש/להרדים את איזור הגרון/צוואר/וושט טרם החדת הזונדה ? חשוב לציין שלאדם אין בעיה באיזור זה, אלא בקיבה, לכן לא ברור מדוע מתעקשים (ללא הסבר) שלא להפחית מהתהליך הכואב, ע"י הרדמה/אלחוש. האם יש סיבה לכך, או שאין בעיה להרדים/לאלחש את המקום לפני ביצוע הפעולה ? תודה.

שלום אפשר לאלחש חלקית את איזור הפה והגרון. אבל רק באופן חלקי ולכן זה עדיין לא נעים ועדיין כואב. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב