לד"ר גיל בולוטין שלום

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

18/02/2009 | 22:40 | מאת: אור

שלום, שמי אור ואני תלמיד בכיתה ט'. במסגרת שיעורי ביולוגיה נתבקשנו להכין עבודת חקר בנושא הנדסה גנטית למען קידום הרפואה. בפרק החקר, אנו מתבקשים לראיין אדם מוסמך, המתמחה בנושא. כשערכתי איסוף מידע על הנושא, נתקלתי במאמרים מדעיים שמסופר בהם כי ניתן לרפא מחלות לב באמצעות ההנדסה הגנטית. תוכל להשיב לנו על מספר מצומצם של שאלות העוסקות בתחומך? הדבר יועיל לנו מאוד. אנא צור עימי קשר במייל: [email protected] תודה מראש על התייחסותך, אור.

אור שלום יש הרבה התקדמות בתחום ההנדסה הגנטית בשנים האחרונות. גם בתחום מחלות הלב יש התקדמות רבה. אבל, לצערי עדיין אין טיפול יעיל כרגע שעבר את שלב הניסויים. אשלח לך במייל שם של רופא שיוכל לעזור לך בעבודתך בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב