פרופילקטי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

10/02/2009 | 18:58 | מאת: גאיה

שלום ד"ר אני סובלת מMVP וMR קל . כל פעם משנים את ההנחיות למתן אנטיביוטיקה פרופילקטי במצבי. אני אמורה לעבור היסטרוסקופיה האם לקחת אניביוטיקה או לא . הקרדיולוג שלי אומר שהבעיה היא לא הצניחה אלא הדליפה אבל מאחר והיא קלה יש חילוקי דעות מה דעתך? תודה

גאיה שלום נכון, לפני מספר חודשים יצאו הנחיות חדשות לטיפול פרופילקטי. ההנחיות צמצמו את מספר המקרים שיש צורך לקחת טיפול פרופילקטי. לדעתי במידה ויש ספק כדאי לקחת. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב