מחיצה בן חדרית חסרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

29/11/2008 | 19:32 | מאת: סבתא

נולד לנו נכד עם מחיצה בין חדרית חסרה .הקרדיולוג הסביר שיש צורך בניתוח השתלת תותב עד לגיל חודשים. האם יש בארץ פרוצידורה שהיא לא ניתוחית ?אבקש המלצה על מנתח לב מתמחה בילדים. בבקשה תשובה מהירה.....תודה

שלום קשה לדעת בדיוק את חומרת הבעייה לפי המכתב ובהתאם ואת הטיפול הנכון. אני ממליץ לפנות לקרדיולוג ומנתח לב שמתמחים בילדים. בצפון הארץ הקרדיולוג דר' לורבר ומנתח הלב דר' משעלי (שמנתח גם ברמב"ם וגם בתל השומר. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב