סובל מsvt כ4 שנים עברתי אבלציה בהצלחה לפניי כשנה.

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

19/10/2008 | 02:19 | מאת: צעיר בן 19 וחצי

שלום , אני צעיר בן ג19 וחצי סבלתי מsvt כ4 שנים ועברתי אבלציה לפני כשנה שעברה בהצלחה ומאז לא התרחשו התקפים ארכוים על מידי פעם קטנים של כמה שניות שהארוכים בינהם היו לא יותר מ10 שניות אבל אני עדיין מרגיש שהלב רגיש ואני מונע מההתקפים הקצרים להימשך לזמן ארוך . שאלותיי הן: 1.האם זה תופעה שתעבור או תישאר דרך קבע.... (הקרדיולוגים שטיפלו בי אמרו לי שזה שכיח שלאחר אבלציה היו התקפים קטנים וזה יכול להישאר לתקופה ארוכה אך אין בזה שום סיכון ואין מקום לדאגה). 2.האם למרות שאישרו לי גיוס לאחר שנה מאז האבלציה על פרופיל 45 בהמלצת הקרדיולוג שצינטר אותי. אני עדיין יכול לבקש פטור רפואי מצה"ל על סמך הרגשתי שזה לא נעלם ב100 אחוזים או שמא אני חייב הוכחה שאני עדיין סובל מהתקפים ארוכים (כמו שאמרה שדרוש כדאי לצאת הרופאה הראשית של לשכת גיוס). תודה רבה. נעזרתי באתר מאוד בעבר .

שלום שאלותיך מתייחסות לתחום בקרדיולוגיה הנקרא אלקטרופיזיולוגיה. אני ממליץ לפנות לרופא שמתמחה בתחום באופן ישיר. אם תרצה המלצה על רופא, פנה ישירות לכתובת הדואר האלקטרוני שלי. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב