בעלי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

10/10/2008 | 17:21 | מאת: רחלי

בעלי עבר צינטור לאחר התקף לב ושמו לו סטנט לפני חודש וחצי הוא מרגיש טוב אבל ממש בדכאון מה עושים?

רחלי שלום הרבה אנשים סובלים בדיכאון לאחר שמתברר להם לראשונה שהם חולי לב. אומנם כיום יש טיפולים מצויינים עם תרופות, סטנטים וניתוחים, אבל עצם הידיעה היא שוק מאוד גדול. בדר"כ יש התאוששות נפשית לאחר תקופה מסויימת. לעתים צריך טיפול נוגד דיכאון לעבור את התקופה הקשה. שיחה עם הרופא המטפל ובעיקבותיה חזרה לפעילות גופנית מלאה יכולה להקטין את הטלטלה הנפשית. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב