בצקות בזרוע שמאל ובשוקיים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

06/10/2008 | 20:29 | מאת: חנה

הושתל לי קוצב לפני שבעה חודשים כאבי תופת ביד שמאל ובצקות אושפזתי לפני שלושה חודשים אין פקקת אין דלקת נעשה לי סיטי עם הזרקה והבצקות התפשטו גם לרגליים הרופא אומר שניתן להזיז את הקוצב אך הוא לא בטוח שהבצקות מהקוצב אני מבקשת עזרה אים מישהו עבר תופעה כזו לאחר ניתוח שיעזור לי אני בדיכאון מאז וחסרת אונים תודה

רחלי שלום ממליץ לפנות לקרדיולוג להשלמת הבירור והטיפול. זה הזמן לדעה נוספת של רופא אחר. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב