PPS לאחר ניתוחי חזה.

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

15/08/2008 | 10:44 | מאת: נעמה

שלום רב, אני משתלמת בקורס פאראמדיקים, ובמהלך ההשתלמויות שלי יצא לי להיתקל במושג PPS שזה איזשהו בעייה שיש לאחר ניתוחי חזה, וכמו כן הבנתי שיש גם איזשהו סינדרום (שכחתי את השם) שקשור ל- PPS. אשמח אם תוכלו לפרט לי על שני הדברים הללו... ואם יש גם קישורים של עמודים באינטרנט (עדיפות לעברית)- אשמח לקבל. תודה ושבת שלום. נעמה. :-)

נעמה שלום את מתכוונת ל: post pericardiectomy syndrome תוכלי לחפש חומר באינטרנט לפי מילים אלו. להערכתי רוב החומר יהיה באנגלית. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב