עצם החזה לאחר ניתוח לב פתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

20/01/2024 | 18:36 | מאת: יהודה סיני

השאלה מתחלקת לשנע חלקים. 1.כמה זמן לאחר ניתוח לב פתוח (מעקפים + החלפת מסתם אורטלי) ניתן לעבור למאמץ פיזי כמשקולות.עבודה פיזית. 2.האם הצלקת לאורך עצם החזה נעלמת עם הזמן.. תודה רבה

21/01/2024 | 19:17 | מאת: דבורה

ממה שאני זוכרת בניתוח של אבא שלי אי אפשר לחזור לפעילות ספורטיבית מסיבית אחרי הניתוח. אפשר לעשות פעילות עד 95 דופק בהליכה קלה, אפשר להתחיל כשלושה שבועות לאחר הניתוח או שחרור ממסגרת שיקומית. כל נושא הספורט להתייעץ עם קרדיולוג שלא ליצור נזק ועומס על בית החזה! לגבי הצלקת יש ספריי שנקרא קלו קוט, מרססים על הצלקת וזה מסייע להחלמה. אפשר לקרוא עלזה כאן ג.נ עובדת איתם רפואה שלמה !https://www.kelocote.co.il/

מנהלי פורום ניתוחי לב