ניתוח לכריתת התוספתן

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

25/08/2023 | 22:02 | מאת: בר

שלום רב בת 49 ברקע סגירת pfo עם התקן אמפלצר לאור אירועי tia חולפים נשאר דלף בינוני מתוכננת לעבור ניתוח לכריתת תוספתן עקב דלקת כרונית בצורה לפרסוקופית עד כה עברתי 2 ניתוחי חירום בצורה לפרסוקופית במרפאת טרום הרדמה הועלה הנושא של הדלף הבינוני השארי והאם ניתן לעבור ניתוח לפקרוסקופי עקב ניפוח הבטן למרות שכבר עברתי 2 ניתוחים בחודשים האחרונים אך שוב זה היה בחירום ולא היתה מרפאת טרום הרדמה הניתוח הקרוב מתוכנו להיות תחת אספירין האם לדעתך ניתן לעבור ניתוח בצורה לפרסוקופית כאשר יש דלף בינוני ? תודה רבה על המענה

ממליץ להתייעץ עם הקרדיולוג שביצע את סגירת הדלף פרופ' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב