שיעול אחרי ניתוח מעקפים..

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

14/07/2023 | 17:37 | מאת: רונה

ערב טוב, אמא שלי כ 3 חודשים לאחר ניתוח לב, מעקפים. בשלושת השבועות האחרונים משתעלת בלי סיבה.. עשתה אקו לב תפקוד לב 45% והתכווצות גלובלית מופחתת במידה קלה. נשמע קשור? לוקחת תרופות: נקסיום 40 פעמיים ביום (בעיות קיבה רבות), פלוויקס, לוסרדקס, נורבסקו,קרדילוק,קלציום,טוג׳ו אינסולין שהחליפה אליו לאחרונה. מה יכולה להיות הבעיה? היא אומרת שמרגישה את הגירוי בגרון בצד אחד ואז מתחילה להשתעל, בייחוד אחרי אוכל אך לא רק. האם נשמע קשור ללב? אומרת שטאמס מקל עליה. הרופא שמע את הריאות שלה ואמר שנשמע תקין. גם השתן היא אומרת שיוצא חלש ולא הרבה.. יש קשר? תודה

רונה שלום לא ניתן לתת ייעוץ כזה דרך הרשת. אני מאוד ממליץ להתייעץ שוב עם צוות המחלקה המנתחת ועם הקרדיולוג המטפל למצוא את הסיבה לשיעול היבש בברכה פרופ' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב