סיבוכים בניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

23/12/2022 | 06:45 | מאת: סיבוכים בניתוח לב

שלום אבי בן 63 עבר ניתוח לב אחרי 2 אירועי לב היה חסימות ב 2 הצדדים אחרי ניסיון לצנתור הוחלט על ניתוח דחוף בוצע 3 מעקפים הרופא אמר לנו שהלב נפגע מהאירוע שעבר ושהוא עבר ניתוח מורכב בגלל הפגיעה בלב האירוע ו דילולו הדם שהוא קיבל זה היום החמישי שהוא מונשם מורדם ו השלישי שהוא מחובר ל מכשיר תומך בכליות ו מכשיר איקמו ותרופות התשובות שאנו מקבלים שמצבו קשה אבל יציב במקרים כאלו מה הוא זמן המקס שמשאירים אותו בצב כזה כל עוד הלב לא מתאושש תודה

שלום נשמע שאביך במצב קשה לאחר ניתוח אליו הגיע במצב קשה. מעבר לכך אין לי יכולת לתת תשובות לשאלות, כיוון שיש הרבה פרמטרים שיודעים רק הרופאים המטפלים ביחידה שבה הוא מטופל. מקווה שיחלים בברכה פרופ' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב