התכווצויות קלות ללא כאב

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

27/11/2022 | 05:23 | מאת: ד

שנה לאחר מעקפים הוחלט להפסיק את הברלינטה ע״י הקרדיולוג ולעבור למדללי דם. אני עברתי ל Nattokinase וגם הושאר האספרין. שבוע אחרי יש לי מין התכווצויות באזור הלב לא יודע עם זה קשור? זה מדאיג אך לא מחליש או גורם לי תופעה אחרת חוץ ממין התכווצות קלה לא יודע עם זה אולי מהקור אני גר בגולן ואולי הצלקת? האם זה מדאיג?

ד שלום קרוב לוודאי שזה לא קשור להפסקת הברלינטה שנה לאחר ניתוח מעקפים. אבל, מומלץ לפנות לקרדיולוג להתייעצות. בברכה פרופ' גיל בולוטין

06/12/2022 | 16:52 | מאת: ד

מה דעתך על מדללי דם טבעיים Nattokinase

מנהלי פורום ניתוחי לב