תרופות לאחר מעקפיים.

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

03/09/2022 | 09:50 | מאת: ד

לאחר ניתוח מעקפיים קבלתי טריטס וקרדילוק 2.5 הגעתי למצב שאני לא יכול לעלות מדרגות, גמור. יש לציין שהייתי לפני המעקפיים ספורטאי עלית והגעתי למעקפיים בגלל שלא זיהו שאני בהתקף לב הכל היה אצלי תקין בא.ק.ג. האם הגוף ילמד לחיות עם התרופות?

ד' שלום אין סיבה שתרגיש כך לאחר ניתוח מעקפים. אם עברו מספר חודשים מהניתוח ואתה עדיין חלש, צריך להתייעץ עם הצוות המנתח והקרדיולוג לחפש סיבה לחולשה. יתכן שהתרופות שאתה מקבל מורידות יותר מידי את לחץ הדם שלך ולכן החולשה. חשוב לשנות את הטיפול התרופתי בהתייעצות עם הרופאים. בברכה פרופ' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב