תיקון מסתם מיטרלי ……

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

22/07/2022 | 12:43 | מאת: אביב

שלום רב ד״ר יש לי דליפה קשה במסתם מיטרלי ..אני אצטרך ניתוח בעתיד הקרדיולוג הסביר לי…רציתי לשאול אם כבר יש בישראל שתילת/תיקון מסתם מיטרלי ע״י צינטור במקום ניתוח מסורתי?? תודה אביב

אביב שלום בישראל יש אופציות רבות לטיפול במסתם המיטרלי. גם בצנתור תיקון עם קליפ, במידה ומתאים. וגם השתלת מסתם מיטרלי בצנתור (כחלק ממחקר). עדיין, רוב החולים, בעיקר אלו שבמצב כללי טוב, עדיף להם לעבור ניתוח לתיקון המסתם המיטרלי. בכל מקרה, כדאי להתייעץ עם מנתח לב וקרדיולוג המתמחים בתחום המסתמים על מנת להגיע לטיפול המתאים באופן אישי. בברכה פרופ גיל בולוטין

16/08/2022 | 00:23 | מאת: אורן

אני עברתי ניתוח לב להחלפת המסתם המיטרלי .בניתוח רגיל .במידה ותחליט לבצע ניתוח כזה ממליץ על תל השומר .אם תרצה לשאול משהוא אפשר במייל .אורן

מנהלי פורום ניתוחי לב