תא לחץ אחרי ניתוח אבי העורקים

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

17/07/2022 | 13:19 | מאת: ירון

שלום, בן 72, אחרי ניתוח חירום להחלפת האאורטה העולה, 2004, עקב דיסקציה מסוג A 2017 ניתוח חוזר להחלפת האאורטה העולה ושסתום אאורטלי. קיים מצב של דיסקציה כרונית לכל אורך האאורטה. האם מותר במצב כזה לעבור טיפולים היפרבריים בתא לחץ ? תודה

ירון שלום האמת, אני לא יודע. אני לא בטוח שיש אינפורמציה על טיפול היפרברי בחולים עם דיסקציה כרונית לאחר שני ניתוחים. מציע להתייעץ עם המומחה של המרכז שממליץ לעשות טיפול היפרברי. בברכה פרופ' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב