צינתור לב לסגירת pfo

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

05/02/2022 | 20:08 | מאת: מאי

שלום דוקטור בת 47 לאחר צנתור לב pfo שעברתי לפני שמונה חודשים לאחר בדיקת אקו לב עם הזרקת בועות נותר דלף בינוני וגם בבדיקת tcd מאז הצנתור יש לי הפרעות קצב תחושת עילפון דופק גבוה במנוחה מוחלטת נוטלת קרדילוק במינון של פעמיים ביום שגורם לברקידריה האם זה קורה שנשאר דלף ? ואם כן מה נהוג לעשות ? האם הסגירה יכולה לגרום להפרעות קצב שמעולם לא היו ? תודה רבה על המענה

גבי שלום שאלות מאוד חשובות, איני יודע בוודאות את התשובות. ממליץ להתייעץ עם קרדיולוג שמתמחה במומים מולדים בגיל מבוגר. ברמב"ם דר' סרגיי יאלוניצקי מתמחה בתחום זה. בברכה פרופ' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב