חיסון רביעי לקורונה אחרי צינתור טרי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

05/02/2022 | 16:39 | מאת: בועז

שלום דוקטור! לאור החוסר בנתונים, רציתי לשאול האם לידיעתך יש סיכון לעשות את החיסון הרביעי לקורונה? אני לאחר התקף לב וצינתור טרי וחושש מאוד מצד אחר להידבק בקורונה ומצד שני מהחיסון הרביעי. תודה!

05/02/2022 | 16:50 | מאת: בועז

רק מוסיף פרטים חסרים - בן 48 , EF=50%

בועז שלום למיטב ידיעתי אין מניעה לקבל חיסון רביעי לאחר התקף לב וצנתור. להיפך, נראה לי שכדאי. בברכה פרופ' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב