ניתוח לב- מכונת לב ריאה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

19/02/2021 | 23:36 | מאת: NOT_FOUND

אהלן ד״ר. אימי עברה ניתוח החלפת מסתמים וקוצב לב. כחלק מהניתוח הוחלט לחבר אותה למכונת לב ריאה מהמפשעה. כבר מעל חודש במקום שחיברו אותה למכונה איפה שהיה החתך יוצא לה נוזל שקוף. זה מתחיל בזה שנוצרת גולה גדולה ליד המפשעה ואז היא צריכה ללחוץ עליה כדי שהנוזלים יצאו וזה חוזר על עצמו וכל כמה שעות בשירותים היא מוציאה את הנוזלים. האם זה תקין? האם יש ממה לחשוש? האם יש רופא בהתמחות מסויימת שעדיף שתיבדק אצלו? תודה רבה אור.

אור שלום ברוב המקרים חודש לאחר הניתוח לא אמורים לצאת נוזלים מהחתך במפשעה. ממליץ לחזור למרפאה של הצוות המנתח להתייעץ. בברכה פרופ' גיל בולוטין

22/02/2021 | 15:23 | מאת: אור

אחדד שוב כדי להבין, הרופא המנתח אמר שפגעו לה בבלוטת הלימפה במפשעה בגלל שכלי הדם שם מאוד צמודים אחד לשני, האם זה תקין? או יש ממה לחשוש? ומה ניתן לעשות במקרה כזה? תודה רבה לך

מנהלי פורום ניתוחי לב