כאבים עקב אי איחוי של הסטרנום לאחר ניתוח החלפת מסתם

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

14/02/2021 | 14:24 | מאת: פלורי

קראתי בפורום את הפרסום מ-4/7/16 של גב' רחל לגבי הכאבים הנוראים שבעלה עובר-עקב חוסר איחוי של הסטרנום לאחר ניתוח החלפת מסתם.. אני גם כם באותה סירה,עברתי לפני שנתיים וחודשיים ניתוח החלפת מסתם(באותו שבוע 3 ניתוחים עקב דימומים)לפני חודשיים עוד ניתוח להסרת סיכות הנירוסטה..בטענה ותקווה שזו הביבה לכאבים,אך ללא הואיל! ב-pet city הנוסף מסתבר שאין איחוי לאורך כל הסטרנום! קשה.. היתתי מאוד מבקשת טלפון של גב' רחל שכתבה את הפוסט לגבי בעלה שמבטא אותו מצב .. ולשוחח איתה מה קרה מאז אולי תהיינה תובנות שיעזרו. תודה מראש

פלורי שלום מצטער לשמוע שהניתוח להסרת הנירוסטות לא הועיל. ממליץ לחזור למחלקה המטפלת, לשקול חיבור מחדש של העצם, אם יש חוסר איחוי והמשך כאבים שקשורים בתזוזה (למשל בשיעול). תרגישי טוב פרופ' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב