החלמה לאחר ניתוח הוצאת חוטי נירוסטה מבית החזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

09/01/2021 | 12:38 | מאת: פלורי

שלום,כמה זמן לוקח ההתאוששות לאחר ניתוח הסרת סיכות הנירוסטה מבית החזה.עבר חודש מאז..ועדיין ישנם כאבים..כמו פלטה שלא התאחה..??(כבר מושכת וסובלת מכאבים מוזרים שנתיים מאז הניתוחים (1+2 באותו שבוע עקב דימומים)

פלורי שלום קשה לתת תשובה משמעותית בלי עוד נתונים ובלי לראות אותך במרפאה. בעיקרון, אם הסיבה לכאבים היו חוטי הנרוסטה, אז חודש לאחר הניתוח היתה צפויה כבר הקלה. יתכן שהסיבה לא היתה הנרוסטה ולכן אני ממליץ לחזור לצוות המטפל ולשקול מה עוד ניתן לעשות על מנת להקל עלייך. בברכה פרופ' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב