ניתוח החלפת עורק קורונרי שמאלי

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

10/03/2019 | 17:46 | מאת: שולה

האם עדיף לבצע בבית חולים פרטי אסותא או בבית חולים ציבורי האם יש צורך במרדים פרטי כאשר המטופל עם אסטמה קשה בניתוח מעקפים.אודה על תשובות .שולה

שלום התשובה לשאלה תלויה בסוג ובמורכבות הניתוח. בנוסף, מאוד חשובה הערכת מחלות הרקע והמצב הכללי של המועמד לניתוח. נתונים אלו אפשר לקבל רק בפגישה עם המנתח ולכן ההחלטה על מיקום הניתוח צריכה להתקבל רק לאחר הפגישה ובתנאי שגם המנתח וגם המנותח שלמים עם ההחלטה. בברכה פרופ' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב