לחצים בחזה

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

24/06/2008 | 09:40 | מאת: דניאל

שלום רב, אני בן 35 ולאחרונה מרגיש (בזמן ארוחות בעיקר) צורך עז להכניס אוויר ולנשום עמוק. כ"כ אני מרגיש לעיתים קרובות לחצים באיזור אמצע החזה (כאילו שהלב הופך פתאום כבד ותפוס). לפני כחודש התלוננתי על גראפסים רבים שהופיעו לאחר ארוחות והוקל לי לאחר שקיבלתי כדורים נוגדי חומצה מרופא המשפחה.ברצוני לציין עוד שבשנתיים האחרונות אני קם משנתי בבוקר כאשר חלל הפה יבש באופן קיצוני. שאלתי היא האם יש קשר בין התסמינים והאם זה מעיד על בעיות אפשריות בלב. כ"כ אשמח לקבל תשובה על השאלה הבאה: האם נכון הדבר שקראתי לא מזמן בעיתון שעישון סיגריה אחת ביום גורם לעומס על הלב. כן... אני מעשן סיגריה אחת בלבד כל יום. המון תודה מראש.

דניאל שלום קשה לקבוע האם הסימפטומים שאתה מרגיש מקורם בלב. אני ממליץ על פנייה לרופא המשפחה ולבקש ביצוע בדיקת מאמץ. לשאלתך השנייה: כל עישון אינו בריא. בברכה דר' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב