אקו לב (לא עוברי) בהריון שבוע 33

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

17/09/2017 | 12:24 | מאת: סיגל

ביצעתי אקו חב בעקבות דופק לב מהיר. במהלך הבדיקה הטכנאי שאל אותי לא פעם אם אני מעשנת אמרתי לו שלא המשיך לשאול אם עישנתי בעבר. שאלתי אותו מדוע אמר כי התמונה לא ברורה. ובשורה התחתונה סיכם שסך הכל תקין . בכל זאת, האם השאלות לגבי העישון והתמונה הלא ברורה עלול להדאיג אותי לגבי התשובה?

שלום אין מספיק נתונים לתת תשובה מהימנה. ממליץ לחזור לרופא שהיפנה לביצוע הבדיקה על מנת לקבל תשובה מלאה. בברכה פרופ' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב