פענוח תוצאות אקו והולטר

דיון מתוך פורום  ניתוחי לב

23/01/2017 | 15:02 | מאת: לילי

לום רב אני בת 44 יש לי לופוס וס'יוגרן הייתי מטופלת ב קונקור 10 מ"ג לסינוס טכיקרדיה ליום ובחודש שעבר הורידו לי ל - 2.5 מ"ג בגלל ברדיקרדיה וזה כשהייתי מאושפזת בבי"ח רמב"ם לטיפול ב-סולמדרול תוך הוריד לשבוע ימים . אחרי ששוחררתי מבי"ח בקרתי אצל קרדיולוג בקופת חולים והוא בקש ממני לבצע בדיקת אקו ומאמץ והולטר ל 24 שעות . להלן התוצאות : מאמץ : אלקטרודיגרפיה שלילית - קלינית חיובית אקו : MR :TRIVEAL לחץ ריאתי מוערך 33 ממר"ס ממASC AORTA : 31 הולטר : מהירות מינימלית 66 מהירות מקסימלית 130 הפרעות קצב חדריות VPCS נצפו 4 במשך הבדיקה הפרעות קצב על חדריות APCS נצפה APC בודד שאלתי הרם יש מה להדאיג בתוצאות הנ"ל ? איזה בדיקות או טיפול אני צריכה . יש לציין כי אני מקבלת גם אספרין כי ידוע על היטרוזוגיות לפקטור 5 לידן וביטרוזיגוטיות ל- MTHFR אני מודה לכם מראש

לילי שלום התוצאות שאת כותבת חלקיות. אני מאוד ממליץ לחזור לרופא המטפל עם התשובה המלאה של הבדיקות שעשית וביחד עם נתונים אחרים שלך וההיסטוריה הרפואית שלך יוכל לתת לך תשובה יותר טובה לשאלותייך. בהצלחה פרופ' גיל בולוטין

מנהלי פורום ניתוחי לב